11 de gen. 2011

La cambra de projeccions

 CAMBRA DE PROJECCIONS DE SOMNIS, ES LLOGA. 300 €. Al carrer Sant Pau nombre 32, primer pis, segona porta.

A l'habitació d'aquest anunci, situada al carrer de Sant Pau de Barcelona, confluència amb carrer de Les Penedides. Aquí és on Paprika, la detectiu japonesa, hauria de venir a buscar la Mini DC que va desaparèixer dels laboratoris d'investigació científica del seu país. La Mini DC és un aparell amb forma de diadema que un grup d'investigadors japonesos van inventar amb la finalitat d'aplicar-la al tractament de pacients amb malalties mentals, introduint-se en els seus somnis. Els somnis dels pacients es podien veure en una pantalla d'ordinador. Ja s'havia provat vàries vegades. Però algú se'ls va avançar, i va robar la maquineta. Ara es tem que la MiniDC hagués anat a parar a mans d'algú que pretén controlar-nos la ment a tots noltros, i ho aconsegueix a través d'un malson col·lectiu en el qual, a poc a poc, hi anem caiguent tots.

No passa una nit sencera sense que es projectin tot tipus de somnis en aquesta cambra. Somnis relacionats amb talls: un home a qui el metge li va tallar el braç, a l'alçada del colze, per a solucionar-li les molèsties; un xinès acusat de contrarrevolucionari que pretenia tallar-li la columna vertebral a un altre amb una falziola... Per contra, imatges de viatges agosarats, baixades a través de parets verticals, revelacions d'una adivina, etcètera , etcètera.

Tal vegada és per la geometria de la cambra (es tracta d'una habitació triangular, aixamflanada pels dos costats, i que és el punt d'inici de l'espiral que conforma el passadís i la resta de la casa), o tal vegada per la ubicació de l'edifici respecte del carrer, del barri, de la ciutat i del món.

Confluències que es tallen en un punt. El carrer St. Pau. Zona de majoria paquistanesa. Més avall, els pollastres donen voltes al mostrador del Pollo Rico. Cauen les gotes de greix: plop, plop. Ones. Freqüències. Més avall hi ha les putes. El lloc ideal per amagar la Mini DC.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada