18 de des. 2010

De tota la vida




El vent de tramuntana provoca desequilibris mentals en els habitants de Menorca.

Els restaurants xinesos serveixen carn de moix en els seus menús. A les urbanitzacions, la fi de les colònies de moixos coincideix, de manera sospitosa, amb l’obertura dels esmentats establiments orientals.

Un home de Ciutadella a qui li deien En Búguer va construir un carruatge dalt el porxo de ca seva. Quan el va tenir acabat, es va adonar que no el podia treure d’allà dalt perquè era massa ample i no sortia per la porta.

Al rei Joan Carles li encanta la festa, i quan pot defuig el protocol regi. Varis testimonis asseguren haver-lo vist amb una mobilette, per la carretera d’una coneguda urbanització.

Si es submergeix un bistec dins un plat amb Coca-Cola, la carn desapareix al cap de pocs dies. Tal és l’efecte corrosiu del refresc. El mateix succeeix amb l’òxid del ferro.

Fa uns anys, un al·lot i una al·lota es van conèixer en un concert punk, i en acabar el concert se’n van anar al llit de la casa d’ell. A l’endemà, quan l’al·lot es va despertar, ella havia desaparescut. En el mirall del bany, ella havia escrit amb un pintallavis: SIDA.

Fa uns anys, va aparèixer un home penjat d’una biga a una casa de camp. A la paret hi havia una pintada que deia: DIAVOLO ROSSO. Es digué que l’home era un periodista que havia descobert alguna cosa important relacionada amb el tràfic d’armes, i que hauria sigut assassinat.

El Kentucky Fried Chicken ara es diu KFC degut a què tenen les seves pròpies granges de pollastres, però els crien d’una manera tan bèstia, que els converteixen en una massa informe de carn, sense ales ni bec. Un tribunal els va obligar a treure el ‘chicken’ de la marca.

En una hamburguesa del MacDonalds algú hi va trobar una dent de rosegador.

Davall els carrers de Ciutadella hi ha tot de túnels excavats, que travessen el poble de banda a banda, des de la plaça de les Palmeres fins el port.

Si pescant oblades te’n fuig una, pots canviar-te de pesquera perquè tot l’estol s’haurà espantat, i ja no n’agafaràs cap més.

L’any 2012 s’acabarà el món. Arribarà l’apocalipsi que anunciaren els maies.

La maionesa es talla quan la fa una dona que té la regla, i també quan la fa algú amb una ferida sagnant.

La salsa maionesa es va inventar a Maó durant l’època de la dominació francesa. Segons sembla, al cuiner d’una autoritat francesa li mancaven els ingredients per fer una altra salsa, i amb el que tenia a mà va sortir la maionesa, sense voler-ho.

Menjar pit de pollastre fa crèixer els pits a les al·lotes.

Menjar set ametlles amargues seguides pot produir la mort instantània.

Quan et xiulen les orelles, és perquè algú xerra de tu.

P.D.: A algú se li ocorreixen més dites/llegendes, d'aquestes que s'han sentit a dir tota la vida?

2 comentaris:

  1. Si agafes un cargol de mar buit i te l'atraques a l'orella, sents la remor de la mar. Del fons de la mar. No d'una altra cosa, no.

    ResponElimina